This post is also available in: ESP

Edu Matarán va ser pilot de motocròs fins a 2007, va patir una greu caiguda en el campionat d’Espanya, en la qual va perdre la cama dreta per sobre del genoll. Després d’aquest accident la seva vida canvi, però sempre ha tingut clar que el seu lloc era al món de la moto. Ha participat en el Ral·li Dakar 2009, actualment posseeix el seu propi equip de quads, per al ral·li Dakar amb Yamaha Espanya.

“Sens dubte el més important des del dia de la meva accident ha estat trobar l’estabilitat i comoditat en un encaix, Marcos Budría d’Ortopèdia Ergox va saber entendre la meva situació i adaptar l’encaix a la meva forma de vida, en la meva vida normal caminar o viatjar és cosa normal, ara mateix no tinc problema a sortir a caminar i anar en bici sense cap modificació, com una persona normal, per que la pròtesi és la que s’ha d’adaptar a tu i no tu a ella … ”