This post is also available in: ESP

L’Anna és una persona molt activa, amant de la natura i de la muntanya que resideix a la província de Girona. La seva vida ha estat lligada a l’esport, tant abans com després de adaptar-se a viure amb una amputació. Bàsquet, rem, trekking, snorkel, han estat algunes de les seves moltes aficions, és per això, que l’estat de la seva pròtesi sempre ha de ser òptim, perquè com diu ella “no n’hi ha prou amb el dia a dia a portar la pròtesi amb comoditat , la pròtesi ha de respondre, en moments determinats de la vida, la vida real, corrent per agafar l’autobús, pujant bé les escales, quan no funciona l’ascensor, caminant entre les pedres del riu que vas a creuar quan vas amb els amics d’excursió, o banyant al mar quan fa calor. La pròtesi ha de respondre fent la “somiada caminada” d’alta muntanya que no et condicioni amb el pas de les hores .. “. Gràcies Marc. Gràcies Ergox.