This post is also available in: ESP

Avís legal

El titular d’aquesta web és Ortopèdia Ergox SL, amb NIF B65804023, domicili al carrer Floridablanca 84 baixos, 08015, Barcelona, ​​i telèfon 931 750 460

Propietat intel·lectual i industrial

El disseny de la web i els seus codis font, així com els logotips, marques i altres signes distintius que apareixen en el mateix pertanyen a Ortopèdia Ergox SL i estan protegits pels corresponents drets de propietat intel·lectual i industrial.

Responsabilitat dels continguts

La Ortopèdia Ergox no es fa responsable de la legalitat d’altres llocs web de tercers des dels quals pugui accedir-se al portal. Ortopèdia Ergox tampoc respon per la legalitat d’altres llocs web de tercers, que puguin estar vinculats o enllaçats des d’aquesta web.

Ortopèdia Ergox es reserva el dret a realitzar canvis en el lloc web sense previ avís, a fi de mantenir actualitzada la seva informació, afegint, modificant, corregint o eliminant els continguts publicats o el disseny de la web.

Ortopèdia Ergox no serà responsable de l’ús que tercers facin de la informació publicada al portal, ni tampoc dels danys soferts o pèrdues econòmiques que, de manera directa o indirecta, produeixin o puguin produir perjudicis econòmics, materials o sobre dades, provocats pel ús d’aquesta informació.

Reproducció de continguts

Es prohibeix la reproducció total o parcial dels continguts publicats al portal.

Llei aplicable

La llei aplicable en cas de disputa o conflicte d’interpretació dels termes que conformen aquest avís legal, així com qualsevol qüestió relacionada amb els serveis del present portal, serà la llei que vigent a la Comunitat Autonòmica de Catalunya, on té el seu domicili Ortopèdia Ergox.