This post is also available in: ESP

Pròtesis bilaterals

El disseny de pròtesis en persones biamputades es una especialitat que implica un treball molt acurat per assegurar l’estabilitat, l’equilibri i la comoditat, amb especial atenció en la rehabilitació de la marxa i l’ensinistrament per evitar l’adopció de males postures i assolir un moviment armònic.

Pròtesis transtibials

Les pròtesis transtibials donen resposta una de les amputacions més freqüents. A Érgox tenim cura que un ajustament perfecte de l’encaix junt amb un peu adequat a les característiques i l’activitat habitual de l’usuari s’uneixin a una solució estètica personal per a satisfer als nostres clients.

Pròtesis transfemorals

Quan l’amputació es produeix a l’alçada de la cuixa la comoditat i especialment la mobilitat de l’usuari, després d’un període de rehabilitació, recau especialment en la precisió i la comoditat de l’encaix i està condicionada per les prestacions de l’articulació de genoll.

Pròtesis syme

Les pròtesis syme tenen especial aplicació en aquells casos en que es fa necessari recuperar en major o menor grau l’articulació del peu.

Desarticulacions de genoll i maluc

Pels caos d’amputació en les quals s’ha perdut el joc d’una articulació, la del genoll o la del maluc, Ortopèdia Ergox facilita les darreres tecnologies que han de permetre suplir-les, des d’encaixos de maluc extremadament còmodes a solucions mecàniques robotizades per a mantenir la funcionalitat del genoll.