Loading...
Testimonis2019-04-25T18:55:00+02:00

Els nostres clients opinen

Alex Pujolras

“La veritat que aquestes coses mai vénen bé. Et lleves al matí sent capaç de fer milers de tasques insignificants, i te’n vas a dormir al llit d’un hospital amb un monyó nou i la incertesa de saber si podràs tornar a fer-les.

A poc a poc, vas trobant gent […]

José Onight

“Quan tornes a gaudir la vida amb la mateixa perspectiva que tenies abans, quan tornes a caminar, quan tornes a deixar empremta, quan comences dia a dia a ser més independent és quan t’adones de la importància de la feina en la preparació i elaboració d’una pròtesi ”

Moltíssimes Gràcies […]

Francesc Estorach

Amputat des dels 12 anys, això no m’ha impedit emperò de practicar el muntanyisme i l’alpinisme tot seguint la tradició familiar. En aquestes més de 5 dècades he pogut viure en persona l’evolució de les pròtesi i les excepcionals millores que amb el temps s’han anat incorporant.

El més important […]

Núria Rivas

De la nit al dia, un bon dia, et trobes aprenent a caminar de nou.

Noves referències, nous suports, noves destreses … costa incorporar els nous patrons de marxa i les sensacions no sempre són tot el agradables que esperem (ni el procés és tot el fàcil que desitjaríem).

Més aviat […]

Anna Puig

L’Anna és una persona molt activa, amant de la natura i de la muntanya que resideix a la província de Girona. La seva vida ha estat lligada a l’esport, tant abans com després de adaptar-se a viure amb una amputació. Bàsquet, rem, trekking, snorkel, han estat algunes de les […]

Edu Matarán

Edu Matarán va ser pilot de motocròs fins a 2007, va patir una greu caiguda en el campionat d’Espanya, en la qual va perdre la cama dreta per sobre del genoll. Després d’aquest accident la seva vida canvi, però sempre ha tingut clar que el seu lloc era al […]

Go to Top