This post is also available in: ESP

Posa’t en contacte amb nosaltres

Envia’ns un missatge i respondrem tot seguit la teva consulta.

  Preguntes freqüents

  Encara no tens clar en que et podem ajudar? Busca en les respostes a aquestes preguntes més freqüents aquí o envia’ns un missatge.

  Per a tota persona que hagi patit una amputació, de cama o de braç, de qualsevol nivell. Els més de 20 anys d’experiència i d’activitat de recerca, experimentació i formació constants, ens posa en disposició de resoldre tot tipus de necessitats. Analitzem les necessitats del pacient per dissenyar i construir seguint el nostre mètode de manufactura artesana (Ergox Craft Construction) de  la pròtesis idònia per a assegurar la màxima mobilitat i comoditat màximes . A més, en optar per  una solució estètica altament personalitzable,  garanteix a l’usuari el quedar satisfet  de la aparença de la seva pròtesi.

  Per suposat. T’assessorarem i t’ajudarem a preparar la documentació necessària per a que puguis tramitar amb solvència, les prestacions que l’Institut Català de Salut o el Servei de Seguretat Social de la teva comunitat autònoma et pot  finançar.

  Tant si és per presentar-lo a la Seguretat Social com si el que necessites no pot ser finançat per aquest organisme, examinarem el teu cas i et facilitarem un pressupost detallat. Un cop revisat per tu i aprovat, començarem el procés de construcció i proves, fins a lliurar-te definitivament la teva pròtesi.

  En l’improbable cas que la pròtesi necessiti alguna rectificació per facilitar la seva adaptació al teu monyó i que no sentis la màxima comoditat en el moviment, farem les adaptacions que calgui fins a assolir-ho, sense cap càrrec addicional. Respectarem el pressupost que en el seu dia vam acordar.