Loading...
Qui som2020-12-14T14:37:21+02:00

This post is also available in: ESP

Ens has de conèixer

Un equip humà amb una àmplia experiència en ortopròtesis, serà qui t’assessori i dissenyi el teu pròtesi, dirigit pel nostre responsable tècnic, en Marc Budría, un professional amb més de 14 anys d’experiència en l’àmbit ortoprotètic.

El seu pas per altres empreses, nacionals i internacionals l’han dotat d’una experiència i coneixement ampli, per liderar aquest projecte, i és gràcies a aquest bagatge nacional i internacional, en què ha assistit i impartit cursos per Itàlia, Holanda, Alemanya, Anglaterra , Portugal i Espanya, que podràs rebre un servei i informació qualitativament distintiu, sobre les últimes tecnologies existents, relacionades amb l’ajuda ortoprotèsica que necessita el pacient.

Dins de les seves moltes qualitats destaca per ser un expert en la confecció d’encaixos protèsics a mida, part fonamental de qualsevol pròtesi d’altes prestacions.

Qui som

Els nostres epecialistes son el cor d’Ortopèdia ERGOX. Ells s’han preparat per a construir l’ajuda ortoprtètica que necessites, adaptada de forma perfecta a les teves característiques morfológiques.

Director tècnic

Soc en Marcos, responsable tècnic d’Ortopedia Ergox.

Construiré la pròtesis que necessites per a que et sentis còmode i amb la màxima llibertat de moviment. T’assessoraré sobre la millor opció i els materials més adequats a la teva amputació i, si també ho vols, personalitzaré la teva pròtesi per a que et faci orgull lluir-la.

Responsable de gestió

Soc la Lyudmyla, responsable de l’àrea administrativa d’Ortopedia Ergox.

Entre d’altres coses, me’n cuido de gestionar els aprovisionaments necessaris per fabricar les pròtesis i per a que tinguis disponibles altres productes complementaris sempre que els necessitis.

Fisioterapeuta

Soc la Gemma. Fisioterapeuta d’Ortopedia Ergox.

Aquí em dedico especialment a la recuperació de la marxa dels pacients amputats.

Els nostres clients opinen

Quan els nostres clients parlen nosaltres callem. Mai explicarem de manera tant convincent les raons per les quals han confiat en Ergox, mai podrem descriure les seves emocions ni la seva experiència de manera tant fidel. La seva comoditat i lliberat de moviments és la nostra millor recompensa.

Núria Rivas

De la nit al dia, un bon dia, et trobes aprenent a caminar de nou. Noves referències, nous suports, noves destreses ... costa incorporar els nous patrons de marxa i les sensacions no sempre són tot el agradables que esperem (ni el procés és tot el fàcil que [...]

José Onight

"Quan tornes a gaudir la vida amb la mateixa perspectiva que tenies abans, quan tornes a caminar, quan tornes a deixar empremta, quan comences dia a dia a ser més independent és quan t'adones de la importància de la feina en la preparació i elaboració d'una pròtesi " [...]

Francesc Estorach

Amputat des dels 12 anys, això no m'ha impedit emperò de practicar el muntanyisme i l'alpinisme tot seguint la tradició familiar. En aquestes més de 5 dècades he pogut viure en persona l'evolució de les pròtesi i les excepcionals millores que amb el temps s'han anat incorporant. El [...]

Edu Matarán

Edu Matarán va ser pilot de motocròs fins a 2007, va patir una greu caiguda en el campionat d'Espanya, en la qual va perdre la cama dreta per sobre del genoll. Després d'aquest accident la seva vida canvi, però sempre ha tingut clar que el seu lloc era [...]

Go to Top