This post is also available in: ESP

Què fem

A Ortopedia Ergox t’ajudarem a trobar la solució que millor s’adapta a les teves necessitats!

Pròtesis de membre inferior

El disseny de pròtesis en persones biamputades es una especialitat que implica un treball molt acurat per assegurar l’estabilitat, l’equilibri i la comoditat, amb especial atenció a la rehabilitació de la marxa i l’ensinistrament per evitar l’adopció de males postures i assolir un moviment armònic.

covers estètiques

Els nostres covers estètics, dissenyats en cooperació amb el propi usuari, s’adapten perfectament a les seves preferències i gustos. La tècnica pionera que utilitzem permet una personalització màxima del disseny i una perfecta adaptació a la pròtesi.

braços transradials

Una amputació transradial, és a dir a l’área de l’avantbraç, demana la implementació d’una mà protésica, básica o amb control miolèctric, fixada amb cura i precisió a un encaix còmode. A Ergox t’oferim una amplia varietat de solucions, tant tècniques com estètiques, pensant en el teu benestar.

ortesis a mida

A Ergox et facilitarem la solución ortèsica més adequada a la prescripció del teu especialista. Ja sigui per estabilitzar, corregir o protegir aquelles parts del teu cos que ho necessitin.

pròtesis revofit

Amb el sistema Revofit resolem aquells casos en que l’usuari té un monyó poc estable que varia en volum de manera sensible al llarg de dia i dificulta l’ús d’un encaix fixe. Amb aquesta solució li resulta fàcil i còmode variar la pressió per ajustar l’encaix de manera segura i còmoda amb només un parell de clicks.